Informatie

 

Ik bak mijn taarten met moskovisch mix van banketbakkerskwaliteit. Dit geeft een heerlijk luchtig resultaat en is zonder boter. Hierdoor past het uitstekend bij taarten die gedecoreerd worden met marsepein of fondant.

Daar ik meestal lang met het afwerken en decoreren van de taart bezig ben en de taart dan dus buiten de koelkast staat werk ik het liefst met zogenaamde veilige vulling. Dat wil zeggen een vulling op basis van een heerlijk romige vanillecrème. Door de taart met crème te vullen is er geen kans op bederf, zoals bijvoorbeeld bij een slagroomvulling wel het geval kan zijn.

De crème op zich is al erg lekker, het is echter ook mogelijk om een smaakje toe te voegen. Bijvoorbeeld een lekkere fruitsmaak, chocolade, mokka, tiramisu enz. Ook vers fruit of stukjes chocolade, bitterkoekjes, bokkenpootjes e.d. zijn heerlijk door de crème. De crème wordt meestal gecombineerd met een frisse confiture, maar omdat ieders smaak anders is, is het natuurlijk mogelijk om een combinatie te maken die u het lekkerst vindt.

De taarten worden afgewerkt met marsepein en/of fondant van hoogwaardige kwaliteit, echter sommige decoratie is altijd van fondant. De taart wordt altijd gepresenteerd op een beklede drum, welke is afgewerkt met een bijpassend lint.

Als richtprijs hanteer ik vanaf € 3,25 per persoon voor een eenvoudige enkellaags taart. Uitgebreide decoratie, stapelen en/of luxe vulling, kleine maat taart geeft een meerprijs. Een definitieve prijs kan ik dan ook pas geven als al uw wensen op een rijtje staan.
Bij bruidstaarten houd ik een voorbespreking waarbij alle in's en out's aan de orde komen. Aan de hand daarvan maak ik een prijsopgave. De prijs van bruidstaarten is dus echt maatwerk.

Met utzondering van bruidstaarten dienen de taarten te worden opgehaald in Dordrecht.

 

mauritsmanon.jpg
helleborus4.jpg
p1020564.jpg
ryan.jpg
alf1.jpg
1020670.jpg